Maripa Olie

SRD 34.00SRD 56.00

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Latijnse naam: Attalea maripa.
De Maripa palm is te vinden in het binnenland
van zuid amerika: vaak op drassige tot vochtige
plaatsen en ook veel voor op de zandgronden van
de kustvlakte.
De nootachtige geur van de maripa olie lijkt op de
geur van kokos olie.
Maripa olie bestaat uit verzadigde vetzuren:
– laurinezuur;
– myristinezuur.

 Als massage olie: smeren
op het lichaam om
verlichting te brengen
(vooral bij pijn in de
knieschijven).
 Om jeuk te voorkomen.
 Vermindert striemen.
 In de keuken: het is gezond
om met deze olie te koken
 Huid verzorging: het werkt
goed tegen veroudering
van het huid.
 Haar verzorging: helpt
haaruitval tegen te gaan;
stimuleert de haargroei.
 (goed in combinatie met
amana olie)
 In cosmetica: verwerkt in
zeep.

Extra informatie

Grootte

60ml, 125ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maripa Olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.